Bergmans BVBA  is al meer dan tien jaar een toonaangevende importeur in Nederland op het gebied van DRAAIKRANSEN & TANDKRANSLAGERS lagers en transmissiedelen. We zijn goed bekend met de binnenlandse markt en de wereldwijde markt op dit gebied. Onze fundamentele kracht is het vermogen om voortdurend de industriële onderdelenvereisten van klanten op te lossen en hen de geschikte en concurrerende vervanging voor hun machines te leveren.

Ons belangrijkste product zijn zwenkende lagers, zwenkaandrijvingen, rollagers, dwarsrollagers, dunne sectie lagers, kogelomloopspindel, lineaire gids, lineaire fase en ga zo maar door. We geven de industriële oplossing voor bouwmachines, graafmachines, kranen, windmolen, zonne-energie, industriële robot, gereedschapswerktuigen, medische instrumenten en andere apparatuur. Onze belangrijkste markt is de Benelux en Europa.

Ons succes is gebaseerd op onze mensen, onze klanten, onze kwaliteit en onze ontwikkelingsstrategie voor de lange termijn. Dan doen we er alles aan om de kwaliteit te behouden en de betere en competitieve oplossing aan onze klanten te leveren.

Bergmans BVBA  accepteert opdrachten om aanpassingen te maken volgens tekeningen of speciale specs geleverd door klanten. Omdat er sommige product kan beter gebruik volgens applicatie ontwerp, dan leveren wij custom maken volgens klanten speciale eis. Ook leveren wij het speciale ontwerp indien nodig door klanten. We kunnen ook OEM-service leveren aan klanten. Voor anderen zoals verpakking, inspectieprogramma, levertijd en verzending, leveren wij ook soorten manieren afhankelijk van verschillende eisen van klanten.

DRAAIKRANSEN & TANDKRANSLAGERS

4 point contact slewing bearings

Single row cross roller slewing bearings

Double row balls slewing bearings

Tandkranslagers & Draaikransen

Biserial type slewing bearings